300 Novinek

Novinka, která je vhodná do menších jídelen

Německá značka Farela si zakládá na tom, že navrhuje nábytek pro běžné lidi za dostupné ceny. To dokazuje i novinkový set jídelního stolu a lavice do kuchyně. Jídelní lavice jsou totiž o něco kratší než stůl, proto když zrovna u stolu nepotřebujete sedět, můžete je jednoduše zasunout pod něj. Jídelní set Rome má 3 různé barevné varianty, proto si určitě vybere každý.

S našimi novinkami si zařídíte celý interiér

Několikrát do měsíce přidáváme na náš web nové kousky. Všechny máte vždycky pěkně pohromadě v naší kategorii: Novinky. Teď se můžete těšit na praktický nábytek za dostupnou cenu pro všechny od Farely a také na mnoho moderních dekorací značky Papillon, která si pro vás připravila zajímavé vázy a mísy.

Police, které nechají pracovat vaši fantazii

Máte doma prázdnou stěnu a rádi byste ji nečím zajímavým doplnili? V tom případě se vám zalíbí naše nové Nástěnné police Fantasy. Jejich název je naprosto trefný, protože tyhle police opravdu nechají pracovat vaši fantazii. A to tak, že je jen na vás, co si na ně vystavíte. Jsou ve velmi jednoduchém lehce industriálním designu, proto je můžete kombinovat se vším.

Léto se značkou Remember

V létě je člověk kreativnější a dokonce i odvážnější. Proto nejen, že nosíme úplně jiné oblečení, ale také úplně jinak vybíráme věci do svých domovů. Sečteno podtrženo - podívejte se na značku Remember, kterou si díky pestrým sytým barvám a také díky zajímavým vzorům zamilujete.

Znáte naše sociální sítě?

Díváte se cestou z práce na facebook a instagram a hledáte tam inspirační fotografie pro vaše bydlení? V tom případě nás sledujte na našem facebookovém a instagramovém profilu, kde vám každý den přinášíme různé fotografie z designu.

Designový pomocníci

Čekáte velkou návštěvu a už teď se děsíte, kam všechny jejich bundy a kabáty uložíte? Místo ve vaší skříni v předsíni není nekonečné a tak nastává otázka, kam ty věci všechny uložit. V takovém případě nastupují designové věšáky. Ty totiž skvěle vypadají a navíc zastanou i situaci, kdy potřebujete v rychlosti něco odhodit.

Léto se značkou Merowings

První letní prázdninové dny jsou tady a my pro vás máme tajný recept na skvělé kousky s perfektními letními motivy. Ty totiž najdete u naší designové značky Merowings, která má velmi autentické fotopotisky. S těmi se budete cítit jako na dovolené dokonce po celý rok. Stačí si vybrat z přírodních motivů a je to.

Chcete rychle nakoupit?

Pokud chcete opravdu rychlý nákup, tak vám nesmí uniknout naše kategorie Vše skladem, kde najdete skladové kousky, které expedujeme téměř ihned. Teď v této kategorii máme více než 700 kousků, tak si pospěšte. Protože kdo dřív přijde, ten dřív nakupuje. Proto si nenechte ty nejlepší výrobky utéct.

Speciální tip, který vás zchladí

Léto se vyznačuje krásným teplým počasím, kde rtuť teploměru šplhá po své příčce značně vysoko. Přesně v takovém období se hodí brouzdat nejen ve vodě, ale také v naší nabídce barmanských pomůcek. Tam si totiž vyberete skvělé kousky, díky kterým si přpravíte vychlazené drinky skoro, jak kdyby vám je připravoval sám profesionál.

Pro milovníku skandinávského designu

Hledáte spojení toho nejlepšího dánského designu a prvotřídního zpracování? Značka Danish Style v sobě snoubí obě tyto vlastnosti a především si zakládá na tom, že vyrábí nábytek pro lidi a ne pro architekty. Je to nábytek, se kterým se skvěle bydlí a teď jsme navíc do naší nabídky přidali  neodolatelné novinky.

Retro novinka v růžové barvě

Větsina našich křesel je v šedé, béžové nebo další neutrální barvě. Dánové nás ale překvapili a oblíbené retro designové křeslo Atilla navlékli do růžové barvy! A nejen to. Tohle oblíbené křesílko u nás pořídíte ve 4 barevných kombinacích - tedy v již řečené růžové, oranžové, petrolejové a klasické šedé.

Pryč s průvanem!

Co je nejhorší na letním počasí? No přeci vítr, který nám zabouchává dveře nebo okna. Díky tomu nás pokaždé překvapí zvuk zabouchnutí nebo máme o trochu horší překvapení v podobě obouchaného nábytku. Na tohle jsme ale vyzráli! Stačí si pořídit naše psí hlídače v podobě zarážek do dveří a všechno budete mít ohlídané.

1...345...83

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma