300 Novinek

Němí pomocníci k vašim službám

Povaluje se vám všude doma oblečení na různých místech, jako je třeba klasická židle? Hold to známe všichni a ne vždycky můžeme všechno oblečení uložit do skříně. V takovou chvíli přichází na řadě naše designové věšáky, které zastoupí hravě funkcni šatní skříně nebo menší skříňky.

Taška, která vydrží několik let

V dnešní době se řeší velký problém ohledně výroby igelitových tašek. Ty jsou většinou na jedno použití a zatěžují naše životní prostředí. V naší nabídce Nákupních tašek ale najdete šikovné řešení tohoto celosvětového problémuu. Vkusné nákupní tašky, které jsou vyrobené z textilie nebo z nylonu v mnoha barevných kombinacích.

Moderní nábytek za nízké ceny

Německý designový nábytek Farela je založený na moderním designu a cenách, které jsou dostupné pro každého. Vše závisí na použitých materiálech jako je např. melamin, který se snadno udržuje a má dlouhou životnost. Podívejte se, jaké sofistikované výrobky pro vás máme přichystané v naší nabídce.

Máte rádi industriální styl?

Co jsou znaky industriálního stylu? Tak trochu surovost použitých materiálů, přiznané spoje a možná lehce “studené” místnosti. Pokud ale máte cit a zařídíte si interiér v tomhle stylu, může to celé působit velmi útulně a zabydleně - možná až stylově. Se vším vám pomůže naše kolekce výrobků Factory.

Dnešní hit - sedací vaky

Dejte prostor nečemu novému. Klasický sedací nábytek můžete vidět u každého, ale co takhle sedací vaky? Do nich se pohodlně usadíte a dokonce se vám anatomicky vytvaruje přesně podle vašeho těla. Tohle moderní posezení s přehledem nahradí i klasická křesla.

Okázalé novinky značky VITA

Dánská značka VITA umí pokaždé překvapit. Designéři totiž čerpají nápady z přírody, a proto je každý kousek naprosto kouzelný a dokonalý. Tentokrát vylepšili oblíbené kousky o nové materiály a barvy. Nechybí ani novinky, jako je třeba lustr Asteria, který má vestavěný stmívatelný LED panel.

Správný výběr nábytku do ložnice

Ložnice je místem, které často na výběr nábytku trochu podceňujeme. Přecijen si každou návštěvu hned do této místnosti nezveme, proto nám moc nezáleží na tom, jak co tady ladí. Pravdou ale je, že tuhle místnost vidíte hned jako první po probuzení a je důležitější, než si myslíte. Zkuste začít třeba s nočními stolky.

Vypněte a relaxujte

Někdy jsou zkrátka chvilky, kdy přijdete po celém pracovním dni domů a chcete vypnout a nic nedělat. Zkrátka si užívat chvilky, kde jste jen sám/sama se sebou. Skvělým společníkem k téhle chvilce pro vás budou houpací křesla, do kterých se pohodlně usadíte a nenecháte se ničím rušit. Možná snad jen vaší oblíbenou hudbou nebo knížkou.

Hravé svícny na mnoho způsobů

Stolní svícny si své čestné místo našli v mnoha domácnostech. Využívají se především na ozdobu jídelních stolů, ale i pro navození perfektní večerní atmosféry, kde je v místnosti všude tma a svící pouze plamínek svíčky, který tančí a vytváří odlesky všude okolo vás. No uznejte, znáte snad něco lepšího než se dávat právě na tohle?

V jednoduchosti je krása

Řídíte se tímto mottem při zařizování vašeho interiéru? Pokud ano, tak pro vás máme speciální tip. Konferenční stolky Alvin jsou už po dlouhou dobu oblíbenými kousky, které si u nás nejčastěji kupujete. Jsou totiž dokonalým ztělesněním 60. let 20. Století - tedy období retro stylu. Tenhle nostalgický kousek vám určitě doma nemůže chybět.

Dekorace, která nezestárne

Povalují se vám všude doma po policích a na stolku vaše šperky? Taky se každé ráno zaseknete nad tím, že hledáte druhou náušnici do páru? Vyřešte svůj věčný problém se zamotanými náhrdelníky a hledáním náušnic pomocí stojanu na šperky.

Kam si uložit všechny nepotřebné věci?

Některé věci zkrátka nemusíte mít v interiéru na očích a v takovém případě vám přijdou vhod Úložné krabice a boxy. Jejich designové provedení mnohdy umožňuje, aby se i tenhle kousek nábytku stal pěkným doplňkem vaší předsíně nebo jakéhokoli typu interiéru.

12...83

“Žaneta bydlí!”
---nový seriál---

Žaneta se nastěhovala do nového bytu.
U nás má pod palcem obchodní oddělení.
A design miluje a má s ním zkušenosti.
teď ji čeká praktická lekce zařídit byt.
Stylově, originálně, moderně a hlavně LEVNĚ!

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma