Ochrana osobních údajů | DesignOutlet.cz

CHCETE 125 Kč
NA PRVNÍ NÁKUP?

Na jaký email* máme poslat Váš kód na Slevu?

A to ještě není vše! Další výhody čekají:

* Nezasíláme spam! Odběr novinek a akcí
můžete kdykoliv zrušit.

Ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost STARCON design, s.r.o., provozovatel internetového obchodu DesignOutlet.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě nejsou tyto údaje poskytovány třetí straně.

Jaké údaje jsou shromažďovány?

Pro realizaci obchodní transakce od vás potřebujeme znát jméno (případně název firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací, pokud se liší), telefonní a mailový kontakt. V našem účetním systému jsou pak evidovány všechny obchodní transakce zákazníků, kteří u nás nakoupili.

K čemu údaje slouží?

Veškeré obchodní informace v internetovém obchodě DesignOutlet.cz jsou dostupné veřejně - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, odborné články atd. Pro realizaci vaší objednávky (nákupu a dodání zboží na vámi určené místo) s vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje. Tyto údaje s vaším souhlasem získáme při vaší registraci nebo při vyplnění objednávkového formuláře.

Jak můžete existenci osobních dat ovlivnit?

Po přihlášení do internetového obchodu DesignOutlet.cz můžete své osobní údaje editovat či mazat. V případě, že chcete vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nás nenakoupili, stačí odeslat e-mail na obchod@designoutlet.cz. V případě, že jste u nás již nakoupili, můžete požádat o zrušení vaší registrace, údaje na vystavených daňových dokladech však není možné zpětně měnit či mazat.

Newsletter

Unikátní nabídky! Speciální Slevy! Buďte přitom!

Máme už Váš email?
Dostanete informace v předstihu.

Váš email u nás bude v bezpečí. Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma