300 Novinek

Vyberte si hned bez čekání

Sháníte dárek nebo něco do interiéru na poslední chvíli? Nezoufejte. V naší kategorii Vše skladem si hravě vyberete. Tythle kousky odesíláme co nejrychleji to jde a pokud chcete něco opravdu IHNED, tak náš přijďte navšívit do našeho showroomu, kde si tyhle kousky můžete rovnou odnést/odvézt domů.

Taburetky podle vaší fantazie

Někdo sii myslí, že jsou taburetky přežitkem starších dob. Je to ale omyl. Taburetky jsdou stále oblíbeným kouskem sedfacího nábytku a mají dokonce nespočetnou řadu výhod. Např. Takové Taburetky Ralton jsou velmi příjemné na sezení a můžete si vybrat takovou velikost a barvu, jaká vám vyhovuje. Navíc jsou lehké na přenášení a je jen na vás, kam si je umístíte.

Fandíte skandinávskému designu?

Zařiďte si kompletně celý byt, dům nebo komerční interiér. Značka Design by Scandinavia vám s tím hravě pomůže a navíc vám vše bude krásně ladit a harmonizovat. Základna tohoto významného dánského výrobce sídlí na severu Dánska, kde se dobrému designu vždy dobře dařilo. Proto si můžete být jistí, že s výrobky určitě nešlápnete vedle, na naopak.

Začátek podzimu

Podzim a jeho začátky bývají často deštivé a doprovázené mlhami, větrem a výkyvy teplot. Na tohle počasí se ale můžete hravě připravit s naší nabídkou: Deštníky a stojany. Najdete tu nejen designové deštníky značky Remember, které jsou tak trochu i módní záležitostí. Jsou tu totiž i praktické stojany, které se hodí hlavně do vaší předsíně.

Komody a jejich výhody

V každém interiéru by měl být dostatek úložného místa. Jako takový nábytek, který vám ho umožní, se počítá i komoda. Komody mohou mít různý tvar a také růzmné rozložení - co se týče zásuvek, dvířek a polic uvnitř. I vršek komody se dá ale efektivně využít. Můžete si na něj totiž vystavit vaše oblíbené dekorace.

Nová kategorie

Do naší nabídky se snažíme přidávat každý týden několik nových výrobků, aby bylo z čeho vybírat. Tentokrát jsme ale rovnou založili i novou kategorii. A to: Doplňky na kolo. Tady najdete polepy na kolo a také zvonky na kolo. Všechny tyhle designové doplňky jsou od německé značky Remember a věřte, že s nimi se na žádné cestě neztratíte, ba naopak. Nikdo vás jen tak nepřehlédne.

Konferenční stolky Stark

Nechte si do svého interiéru vnést elegantní a vzdušnou náladu díky Konferenčním stolkům Stark. Jejich design se vyznačuje velmi nápaditým designem podnože. Podnož je z kovového či nerezového materiálu a vypadá, jakoby byla “drátěná”. Tenhle minimalistický prvek doplňuje kulatá stolová deska, která je z různých materiálů. Podívejte se a vyberte si tu svou NEJ.

Ozdobte si váš jídelní stůl

Chcete stolovat pokaždé jinak? Někdy stačí změnit styl jídla a někdy stačí změnit ubrousky a prostírání. Tenhle typ dekorací se dobře skladuje a navíc se při každém nákupu krásně ztratí. Proto jich doma můžete mít opravdu hodně a kdykoli máte chuť na něco jiného, zkrátka kreativního, sáhněte do zásuvky, vyndejte je a dejte se do oživení stolu.

Sedací nábytek Minolta

Hledáte to pravé ztělesnění retro stylu, který v sobě bude skrývat i prvky moderního skandinávského designu? Sedací nábytek Minolta u nás najdete v podobě nadčasových pohovek, které jsou různě velké. Všechny jsou ale charakteristické pro své velké čakouněné polštáře, díky kterým si samotné sezení užijete na maximum.

Nevšední kus nábytku

Konferenční stolky jsou nepostradatelnou součástí každého správného obývacího pokoje. Přejete si ale mít doma něco originíálního, co připoutá vaši pozornost i pozornost všech návštěv? Dánská značka Danish Style představila nové netradiční stolky, které si určitě každý oblíbí. Nechte se překvapit originálním designem, který je výjimečný a nemá ho každý.

Najděte si vhodný lustr pro vás

Sháníte něco originálního? Designového? Možná inspirované něčím nevšedním? Skandinávské designové osvětlení Vita je všechno dohromady. Designéři navrhují jednotlivé kousky s radostí a s nadšením - podle toho jejich práce také vypadá. Naprosto úchvatné lustry jsou pokaždé inspirované něčím z přírody - např. Šiškou, harmonikou, vlnou v moři apod. Věřte, že jakmile jednou lustr rozsvítíte, do vašeho interiéru se dostane ta správná harmonie a pohoda.

Vyšperkujte si koupelnu

Koupelna je většinou jednou z nejmenších místmostí v bytě nebo v domě. To ale neznamená, že je o něco méně důležitější na dekorování a zařizování obecně. Naopak. Sehnat do ní správný nábytek a doplňky dá možná zabrat mnohem víc, než do celého bytu. V naší nabídce koupelnové doplňky, ale najdete vhodné doplňky a dekorace, kterými si tuhle místnost zvelebíte.

123...83

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma