Bytové doplňky

I „odpaďák“ má styl!

Nudné odpadkové koše, které nejraději schováváme do skříní, nebo do kuchyňských zásuvek je všude dost. Napadlo vás, že byste využili odpadkový koš právě k tomu, aby se stal součástí vašeho interiéru? Koše už nejsou pro ostudu. Podívejte se!

[Celý článek...]

Drátujeme!

Slyším, drátujeme? Je to tak. Víme, že drátování patří mezi stará lidová řemesla. V současné době však drátování vnímáme jako techniku, kterou se zdobí určité doplňky anebo se drátují doplňky samotné. Podívejme se na to, jak to tedy je.

[Celý článek...]

Puzzle v průběhu staletí

Puzzle jsou zábavou pro celou rodinu. Jednodušší puzzle s většími dílky uspokojí malé objevitele a množství dílků v malé velikosti je oříškem pro dospělé, kterým stejně jako dětem pomáhá lámat si hlavu a přemýšlet. Dnes jsou puzzle rozvinutou naučnou zábavou, která je dostupná i v elektronické podobě. I tato zábavná skládanka má svou historii, pojďme zjistit jakou…

[Celý článek...]

Puzzle - inteligentní zábava pro každého

Potřebujete se odreagovat a vypnout, nebo chcete zlepšit motoriku a uvažování svých ratolestí? Puzzle jsou v tomto případě geniálním řešením. Jedná se o zábavu u níž  procvičíte logické uvažování a odměnou vám bude dekorativní obraz na zeď. Sice to stojí trochu času a úsilí, ale výsledek rozhodně stojí za to, alespoň co se puzzlí značky Remember týká.

[Celý článek...]

Vytvořte si vlastní umělecké dílo

Obraz je synonymem umění a krásy, fantazie a různých asociací. Co obraz, to originál. My razíme heslo, že vkusným obrazem nikdy nic nezkazíte, jedná se totiž o dekoraci, která vděčně může opticky oddělit prostory, zaplnit prázdné místo na zdi a také zútulnit interiér. Ale zkoušeli jste si někdy vytvořit vlastní obraz?

[Celý článek...]

Tajemství květomluvy

Květomluva je z hlediska češtinářského košatá, květnatá a hodně zdobná řeč. Pojmeme-li květomluvu z hlediska designového jedná se o promluvu květin prostřednictvím barvy, hnebo druhu květiny. Pojďme si poodhalit pár tajemství z jazyka květin.

[Celý článek...]

Eightmood – luxusní dekorativní polštáře

Dekorování je součástí každého interiéru. Pokud se chystáte dekorovat třeba obývací pokoj, nebo ložnici, rozhodně byste neměli podceňovat sílu dekorativních polštářků. Značka Eightmood představila kolekci luxusních kvalitnch polštářků, které si můžete koupit pro radost, nebo jimi obdarovat své blízké. Mezi hvězdy této kolekce bezpochyby patří dekorativní polštář Zoey, Ace,  Cute a Henna. Vybírat můžete ale i z jiných variant polštářků, k mání jsou například i patchwork motivy, či flanelové polštáře s autentickými motivy zvířat. Vraťme se ale blíže k polštářkům Zoey, Ace a Cute.

[Celý článek...]

Není nad úložné boxy a krabice

Vypadají stylově a schovají nepořádek. Mají snad jen jednu nevýhodu, když do krabic nějáký nepořádek uložíte, už se vám nechce se k němu vracet. Nepřímo je to vlastně vina úložných krabic, vždyť oni tak hezky vypadají, tak proč si opět přidělávat nepořádek...

[Celý článek...]

Oslíčku otřes se

Asi každý by si přál mít doma oslíčka. Oslíčka, kterému by přikazoval: „Otřes se!“. On by poslouchal a peníze by se jen sypaly. Jak všichni víme, život není pohádka, ale s kasičkami bychom se k ní mohly trochu přiblížit. Aspoň k té s oslíčkem.

[Celý článek...]

Nástěnné hodiny jsou vkusným doplňkem domácí pracovny

V kanceláři se vše točí kolem bytelného psacího stolu. Pohodlná kancelářská židle, v níž trávíte většinu času, je jakýmsi trůnem, z kterého v kanceláři vládnete, a hodiny jsou vaším dvorním rádcem. Připomínají vám, kdy vyrazit na schůzku, kdy je čas oběda a kdy se můžete odebrat domů.

[Celý článek...]

Správné osvětlení ložnice pro dokonalou relaxaci

Pro zdravý spánek je nejlepší naprosto temná místnost. Ovšem při ukládání k spánku i po probuzení přirozeně potřebujeme světlo. Na výběru osvětlení ložnice byste si tedy měli dát záležet. Jde o místnost klidu a odpočinku. Osvětlení by tedy mělo navozovat pocit uvolnění a relaxace.

[Celý článek...]

Věšák do každé předsíně!

K nezbytnému vybavení každé předsíně a vstupní haly patří věšák na šaty. K dlouhodobému uskladnění našich svršků samozřejmě slouží skříně. Musíme ale myslet i na případné hosty. A také my sami někdy potřebujeme kabát či bundu prostě jen v rychlosti „odhodit“.

[Celý článek...]

12

“ITAL v DESIGNU!”
---nové pokračování---

Martin je Ital. Z jihu Itálie.
U nás má na starosti expedici zboží.
Má rád slunce. Dobré jídlo. A dobrý design.
Sledujte ho. Dozvíte se hodně zajímavého o Češích, Itálii a designu.
Jak se správně vyslovuje “caffe macchiato”?

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma