Obývací pokoj

Puzzle v průběhu staletí

Puzzle jsou zábavou pro celou rodinu. Jednodušší puzzle s většími dílky uspokojí malé objevitele a množství dílků v malé velikosti je oříškem pro dospělé, kterým stejně jako dětem pomáhá lámat si hlavu a přemýšlet. Dnes jsou puzzle rozvinutou naučnou zábavou, která je dostupná i v elektronické podobě. I tato zábavná skládanka má svou historii, pojďme zjistit jakou…

[Celý článek...]

Když relax, tak jedině na lehátku

Oblast, kde se mohou designéři bezpochyby vydovádět je oblast relaxačních lehátek. Rozličné tvary s opěrkami, bez opěrek, s nožičkami, bez nožiček. Relaxačním lehátkům se meze nekladou. Snad jen jedno je důležité, abyste se na lehátku cítili dobře a ulevili svým končetinám i myšlenkám.

[Celý článek...]

Taburetka jako doplněk, taburetka jako praktický pomocník

Vyplní prázdné místo v interiéru a poslouží také pro posezení, nebo jako podnožka pro vaše unavené nohy. Řeč je samozřejmě o taburetce. Malém, milém, všestranném nábytku, který se stejně dobře hodí do obývacího, jako do dětského pokoje. Objevte kouzlo různých druhů taburetek a zamilujte si tyto praktické a elegantní pomocníky, kteří rozhodně pozvednou morálku vašeho interiéru!

[Celý článek...]

Praktické skříňky na všechno

Skříňky na nožičkách jsou bezesporu výhodnou investicí. Nejen že získáte nábytek, který je schopný pojmout velké množství věcí a skvěle doplní obývací stěnu, ale také nábytek pod kterým je možné vysát a vy se nemusíte neustále stresovat odsouváním skříněk pod nimiž chcete vyluxovat.

[Celý článek...]

Hra se světly v obývacím pokoji

Při zařizování obývacího pokoje byste měli zvláštní pozornost věnovat světlům. Vzhledem k tomu, že se jedná o multifunční místnost, kterou využívá celá rodina při různých činnostech, měli byste se ujistit, že bude řádně osvětlena. To se týká především světla umělého, ale zapomínat byste neměli ani na význam přirozeného slunečního světla.

[Celý článek...]

Skříně = základní podmínka uspořádaného prostoru

Každý, kdo disponuje základním estetickým cítěním, chápe, že podmínkou příjemného bydlení je pořádek. Lidé dlouhodobě žijící v nepořádku jsou podle odborníků více roztěkaní až náladoví. Základním vybavením každého bytu by tedy měly být dostatečné úložné prostory, tedy především skříně, do kterých lze veškerý nepořádek snadno a rychle "schovat".

[Celý článek...]

Ozdobte své bydlení proslulým designem od STELTONU

Dánská značka Stelton patří již od 60. let minulého století k zavedené designérské elitě. Její produkty se pyšní celou řadou kvalit, pro které je skandinávský design žádaný po celém světě: jsou originální a překvapující, avšak vyhýbají se přehnané extravaganci. Jejich design je jednoduchý, nadčasový a neomrzí ani po letech.

[Celý článek...]

Z elegantní pohovky pohodlné lůžko pro hosta

V obývacím pokoji se schází celá rodina, je to místo odpočinku a relaxace, místo bujaré zábavy i poklidného sledování televize. Obývák zároveň slouží jako reprezentační místnost. Právě sem zveme návštěvy, popíjíme kafíčko či vínko s přáteli. Centrem pokoje je jistě pohovka. Měla by být především pohodlná a dobře vypadat. Ale může mít ještě něco navíc!

[Celý článek...]

Pohovka: Jak vybrat tu pravou?

Výběr té správné pohovky může být skutečný problém. Vyvstává hned několik otázek: Jak velkou chci pohovku? Jaký tvar a funkce má pohovka mít? Z jakého materiálu má být vyrobená? A v neposlední řadě i jakou má mít barvu? Není to jednoduché. Roli zde hrají i další faktory jako je dostupnost a cena. Je důležité nic při výběru nepodcenit.

[Celý článek...]

Konferenční stolek - centrum obývacího pokoje

Konferenční stolek je centrálním bodem vašeho obývacího pokoje. Je nepostradatelným kouskem nábytku, který navíc plní i roli estetičnosti a elegance v prostředku vaší obývací místnosti. Je obklopený ostatními neméně podstatnými prvky obýváku, které dotvářejí její charakter. [Celý článek...]

Pohovka a její místo v obývacím pokoji

Největší a nejfrekventovanější místností v celé domácnosti je obývací pokoj, jenž je místem řady odlišných činností. Hostíme zde návštěvy, díváme se na televizi, relaxujeme, posloucháme hudbu, scházíme se zde s celou rodinou a pohovka bývá často středem pozornosti.

[Celý článek...]

Hodiny do každé rodiny a do každého pokoje

5.3.2012

Hodiny jsou důležitou součástí každého interiéru. Už dávno nemusíme měřit čas podle polohy slunce. Hodiny také už dávno nejsou pouhým ukazatelem času.

[Celý článek...]

12

“Žaneta bydlí!”
---nový seriál---

Žaneta se nastěhovala do nového bytu.
U nás má pod palcem obchodní oddělení.
A design miluje a má s ním zkušenosti.
teď ji čeká praktická lekce zařídit byt.
Stylově, originálně, moderně a hlavně LEVNĚ!

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma