Bytové doplňky > Barmanské pomůcky
Georg Jensen
Šavle na šampaňské Indulgence
PRODEJ SKONČIL
Šavle na šampaňské Indulgence
Technika otevírání láhve šampanského šavlí se nazývá sabrage a zatím je brána jen jako doména profesionálních someliérů. Aby se tato technika dostala i k ostatním, je v nové kolekci Georga Jensena luxusní šavle na šampaňské Indulgence.
Postup: Láhev šampaňského je držena v úhlu přibližně 20 stupňů a sekem šavlí, který je veden po láhvi k hrdlu, tak aby ostří šavle narazilo na prstenec na hrdle láhve. Hrdlo se i se špuntem odlomí a šampaňské je možno rozlévat i s nevšední prezentací.
-
POPIS
-
ROZMĚRY / MATERIÁL
-
ZEPTEJTE SE
POPIS VÝROBKU
Technika otevírání láhve šampanského šavlí se nazývá sabrage a zatím je brána jen jako doména profesionálních someliérů. Aby se tato technika dostala i k ostatním, je v nové kolekci Georga Jensena luxusní šavle na šampaňské Indulgence.
Postup: Láhev šampaňského je držena v úhlu přibližně 20 stupňů a sekem šavlí, který je veden po láhvi k hrdlu, tak aby ostří šavle narazilo na prstenec na hrdle láhve. Hrdlo se i se špuntem odlomí a šampaňské je možno rozlévat i s nevšední prezentací.
PARAMETRY VÝROBKU
Základní rozměry |
průměr |
25 mm |
délka |
440 mm |
Materiál |
- vysoce leštěná nerezová ocel
|