Designový nábytek

Když relax, tak jedině na lehátku

Oblast, kde se mohou designéři bezpochyby vydovádět je oblast relaxačních lehátek. Rozličné tvary s opěrkami, bez opěrek, s nožičkami, bez nožiček. Relaxačním lehátkům se meze nekladou. Snad jen jedno je důležité, abyste se na lehátku cítili dobře a ulevili svým končetinám i myšlenkám.

[Celý článek...]

Už naši předkové znali designová lehátka, nevěříte?

Chaise lounge v překladu znamená designové lehátko a na čem jiném si dopřejete kvalitnější odpočinek, než-li na lehátku? Naši předkové to věděli, proto bylo lehátko vynalezeno už v 17. století ve Francii, mecce nejen labužníků, ale i neskutečných požitkářů.

[Celý článek...]

Co dělat, když Vám dorazí pohovka bez nožiček?

Občas se stane, že rozbalíte balík, jste celí natěšení na novou pohovku a ejhle. V balení nejsou nožičky k pohovce, nebo polštáře. Co v tomto případě dělat?

[Celý článek...]

Tisíc a jedna relaxace

Vracíte se z práce unavení a jediné po čem toužíte je zasloužený odpočinek? Souhlasíme s vámi a zároveň radíme pořídit si vhodné křeslo s  podnožkou, které vás vtáhne do víru relaxace a dá odpočinout vašemu znavenému tělu i mysli. Přidáte-li k chvíli lenošení éterickou hudbu a zvolíte-li vhodný nápoj z designového hrnčeku regenerace vás jistě nemine.

[Celý článek...]

Konec nepořádku v dětském pokoji!

Unavuje vás neustály nepořádek v dětském pokoji, ale nechcete svému dítěti pořád dokola opakovat, aby si nepořádek uklidilo? Máme pro vás převratné a zároveň originální řešení. Barevné, variabilní a hravé regály MODlife, s nimiž bude uklízení v dětském pokoji jedna radost. Regály nejen donutí děti uklízet, ale navíc je to bude i bavit.

[Celý článek...]

Jednejte s elegancí!

Pracovní jednání jak mnozí  vědí není žádný med. Jsou to hodiny příprav podkladů, hodiny vymýšlení strategie nejvhodnější pro společnost. Je to zkrátka stres. Tento stres můžete alespoň částečně elminovat. Nevíte jak? Prostřednictvím vhodného jednacího stolu, který můžete doplnit libovolnými jednacími židlemi.

[Celý článek...]

Není nad úložné boxy a krabice

Vypadají stylově a schovají nepořádek. Mají snad jen jednu nevýhodu, když do krabic nějáký nepořádek uložíte, už se vám nechce se k němu vracet. Nepřímo je to vlastně vina úložných krabic, vždyť oni tak hezky vypadají, tak proč si opět přidělávat nepořádek...

[Celý článek...]

Taburetka jako doplněk, taburetka jako praktický pomocník

Vyplní prázdné místo v interiéru a poslouží také pro posezení, nebo jako podnožka pro vaše unavené nohy. Řeč je samozřejmě o taburetce. Malém, milém, všestranném nábytku, který se stejně dobře hodí do obývacího, jako do dětského pokoje. Objevte kouzlo různých druhů taburetek a zamilujte si tyto praktické a elegantní pomocníky, kteří rozhodně pozvednou morálku vašeho interiéru!

[Celý článek...]

Praktické skříňky na všechno

Skříňky na nožičkách jsou bezesporu výhodnou investicí. Nejen že získáte nábytek, který je schopný pojmout velké množství věcí a skvěle doplní obývací stěnu, ale také nábytek pod kterým je možné vysát a vy se nemusíte neustále stresovat odsouváním skříněk pod nimiž chcete vyluxovat.

[Celý článek...]

Botník na míru pro každého…

Botník je v každé domácnosti nepostradatelným kusem nábytku. Rychle vás zbaví nepořádku způsobeného nevzhledně rozházenými botami po předsíni a k tomu může posloužit jako odkládací plocha například na misku, kam dáte klíče, když přijdete z práce. Jednu nevýhodu však botníky mají. Nejsou nafukovací! Řešením je botník na míru.

[Celý článek...]

Lavice - víceúčelový nábytek, který neomrzí

Lavice je velmi oblíbeným kusem sedacího nábytku. Často se využívá nejen k vyplnění prázdného místa například v kuchyni, nebo účelově jako sedací prostor místo židlí, ale i jako sedací prostor například v předsíni u botníku, který vám díky velké sedací ploše usnadní zouvání.

[Celý článek...]

Velké skladové zásoby internetového outletu s nábytkem a bytovými doplňky DesignOutlet.cz

Internetový outlet DesignOutlet.cz, pobočka vybraných západoevropských interiérových a designových outletů, která do Česka dováží kvalitní nábytek a bytové doplňky, má v současné době velké skladové zásoby. Pro zákazníky z toho plyne řada výhod. [Celý článek...]

12

“Žaneta bydlí!”
---nový seriál---

Žaneta se nastěhovala do nového bytu.
U nás má pod palcem obchodní oddělení.
A design miluje a má s ním zkušenosti.
teď ji čeká praktická lekce zařídit byt.
Stylově, originálně, moderně a hlavně LEVNĚ!

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma